Apartmani i Sobe – Petrović

Apartmani i Sobe PETROVIĆ – Dobre Vode

Vila Petrović Dobre Vode

Smeštaj Petrović Dobre Vode

Smeštaj Petrović se nalazi u 81. ulici i udaljen je 150 m od obale mora, tj. plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama, ili tri minuta laganog hoda. U blizini smeštaja takođe imate i prodavnice, tako da vam je sve na dohvat ruke. Privatni smeštaj Petrović raspolaže sa 6 soba (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne), kao i 3 apartmana (četvorokrevetna). U cilju poboljšanja kvaliteta usluge, omogućujemo korišćenje internet usluge svim našim gostima.

sobe u smestaju Petrovic

Francuski ležaj

Kuća je podeljena na dva sprata. Na prvom spratu se nalaze tri sobe, jedna trokrevetna i dve četvorokrevetne. U četvorokrevetnim sobama četvrti ležaj je na sprat. Trokrevetna soba ima svoje kupatilo, dok četvorokrevetne sobe dele jedno kupatilo. Sve sobe koriste zajedničku veliku kuhinju i trpezariju koja se nalazi u prizemlju. Kuhinja je kompletno opremljena.

smestaj petrovic

Dvorište

Na ovom spratu se takođe nalaze i tri četvorokrevetna apartmana. Apartmani se sastoje iz dva odeljenja. Jedno sa ležajevima, a drugo sa kuhinjom i trpezarijom. Iz odeljenja sa ležajevima se ulazi u kupatilo. Kuhinje su kompletno opremljene, tako da ne morate da razmišljate o šerpama, tanjirima, čašama, itd… Apartmani su takođe opremljeni klima uređajima.

apartmani Petrovic Dobre Vode

Ulaz u smeštaj

Na drugom spratu se nalaze tri sobe. Jedna trokrevetna soba koja ima jedan francuski ležaj i jedan ležaj za jednu osobu. Dvokrevetne sobe imaju jedan francuski ležaj. Svaka soba ima svoje kupatilo, terasu i frižider. Sve sobe koriste zajedničku kuhinju koja se nalazi na ovom spratu i koja je kompletno opremljena.

vila petrovic tersa

Terasa u apartmanu Petrović

Smeštaj Petrović Dobre Vode, takođe raspolaže sa dvorištem koje je pod prirodnom hladovinom vinove loze. Tu svi gosti mogu provoditi slobodno vreme. Dvorište je ograđeno i tu deca mogu da se bezbrižno igraju. U dvorištu se nalazi i jedan televizor sa TOTAL TV prijemnikom. Ukoliko ne želite da veče provedete u nekim od lokalnih kafića i kluboa, slobodno vreme možete provesti u dvorištu sa ostalim gostima naše kuće. Tu su se između ostalog uz po koju čašicu sklopila mnogobrojna prijateljstva.

Apartman sa kuhinjom

Kuhinja u apartmanu Petrović

Ukoliko se opredelite za nas, i ukoliko imate automobil, parking vam je obezbeđen. Ukoliko dolazite vozom ili autobusom možemo vam ponuditi prevoz od stanice do kuće.

Nadamo se da smo na vas ostavili dobar utisak, i da će te se opredeliti za naš smeštaj.

Srdačan pozdrav!

Porodica Petrović