Dobre Vode letovanje u Crnoj Gori

DOBRE VODE NAJLEPŠE MESTO ZA LETOVANJE I ODMOR

Dobre Vode Crna Gora

Dobre Vode Plaza Veliki Pijesak

Ova prelepa uvala, nalazi se izmedju Bara, od koga je udaljena samo nekoliko kilometara, i Ulcinja. Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealna je za odmor , pogotovu porodica sa decom. Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan nocni provod.
Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdusna banja “. Poznato je da se u ovom mestu ukrstaju razliciti vetrovi sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa, i drugih respiratornih oboljenja.
Ovde se nalazi plaža “Veliki Pijesak”, koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije ( duzina 480m, prosečna sirina 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata.
U blizini Dobrih Voda se nalaze mnogobrojne znamenitosti koje nikako ne bi trebali propustiti. Tu su Stari Bar ( tvrdjava iz 10. veka) ; drvo masline ( staro preko 2000 godina) ; dvorac kralja Nikole; luka Bar,… Ko poželi da ode malo dalje, na svega 15 km nalazi se Ada Bojana ( peskovita plaza duga 12 km), koja pruza mnogobrojne mogucnosti za rekreaciju.
Nadamo se da ce te nas posetiti, i uveriti se u lepote koje Dobre Vode pruzaju svojim posetiocima!